Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Během pár hodin došlo v Liberci ke dvěma nehodám. Auta srazila dívky

Ke dvěma nepříjemným nehodám aut s chodci došlo v úterý v Liberci. Nejprve ráno srazilo auto dívku v Tanvaldské ulici, dvě hodiny po poledni pak došlo k podobnému incidentu na ulici Letná. Obě sražené dívky skončily v nemocnici.

K první nehodě vyjížděli dopravní policisté krátce před půl osmou ráno do ulice Tanvaldská v Liberci. Řidič Suzuki jel ve směru na Jablonec nad Nisou, kdy mu náhle z levé strany vběhla do jízdní dráhy sedmnáctiletá dívka, která probíhala mezi kolonou stojících vozidel. „Došlo tak ke střetu přední části vozidla s chodkyní, která upadla na vozovku,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Jenže místo aby nehodu nahlásili, oba z místa nehody pokračovali dál. „Poté, co dívka informovala o události doma své rodiče, převezla ji matka na vyšetření do Krajské nemocnice Liberec. Vyšetřením bylo zjištěno, že dívka utrpěla zatím blíže nespecifikované zranění,“ dodala mluvčí.

Druhá nehoda se stala krátce po druhé hodině odpoledne na ulici Letná v Liberci. Řidička osobního vozidla Nissan Qashqai jela ve směru od obchodního centra Globus k ulici Hlávkova. „Ve chvíli, kdy projížděla křižovatkou s ulicí Polní na zelený světelný signál, vstoupila jí zřejmě náhle do jízdní dráhy z chodníku nezletilá dívka. Došlo tak ke střetu pravého boku vozidla s dívkou,“ popsala Šrýtrová.

Dívka utrpěla blíže nespecifikované zranění, se kterým ji převezlo vozidlo Zdravotnické záchranné služby do Krajské nemocnice Liberec.

Obě nehody i nadále policisté vyšetřují.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky Přechod pro chodce, nehoda, Liberec, havárie, Letná, Krajská nemocnice Liberec, Suzuki, Jablonec nad Nisou, Globus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během pár hodin došlo v Liberci ke dvěma nehodám. Auta srazila dívky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.