Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Obsluha baru dvakrát zpronevěřila tržbu, peníze z kasírky naházela do výherních automatů

Kuriózní případ vyšetřují od přelomu července a srpna liberečtí kriminalisté. Během léta se na ně obrátila majitelka jednoho z libereckých barů, ve kterém měl třicetiletý zaměstnanec zpronevěřit tržbu. Téměř šedesát tisíc korun, které vzal z kasírky, obratem naházel do výherních automatů. Asi nikoho nepřekvapí, že jeho výhra se rovná nule.

Poprvé zlákaly automaty zaměstnance baru na konci července, kdy do nich během jediné směny naházel 55 tisíc korun, které měl v kasírce. „Očekávaná výhra se však žádná nedostavila a muž tak naopak musel do předání směny dalšímu zaměstnanci přemýšlet, jak vysvětlí dluh, který způsobil. Po provedení vyúčtování tržby za jeho směnu podepsal uznání dluhu a vzniklý dluh měl splácet z platu,“ shrnula mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Místo aby se muž poučil, o tři dny později, při další směně, opět neodolal hře na automatech. V tomto případě připravil svého zaměstnavatele „jen“ o necelé 4 tisíce korun. „Tentokrát to již majitelka herny nemohla nechat jen tak bez povšimnutí a celou věc oznámila na obvodní oddělení. Muž nemohl před policisty nijak zapírat, neboť jeho hry na automatech včetně toho jak si bere peníze z pracovní kasírtašky, zaznamenal kamerový systém herny," uzavřela Šrýtrová.

Případem se zabývali liberečtí kriminalisté, kteří zahájili trestní stíhání třicetiletého muže, který je podezřelý ze zpronevěry. Za to mu hrozí až pět let za mřížemi.

Foto MMJ

Štítky Liberec, herna, policie, Vladimíra Šrýtrová, bar, automat, zpronevěra, hrací automat

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obsluha baru dvakrát zpronevěřila tržbu, peníze z kasírky naházela do výherních automatů  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.