Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Co se krade v Liberci? Ze dvora domu zmizela sběratelská květina

Z policejních statistik víme, že se krade prakticky všechno. Ale květina? Takových případů opravdu moc není. Jeden se stal někdy mezi středou a čtvrtkem v ulici Tovaryšský Vrch. Ze dvora jednoho z domů zmizela sběratelská květina v hodnotě šesti tisíc korun.

I když byla na dvoře, který je uzamčený bránou na řetěz, je pryč. „Jedná se o pichlavou květinu s dlouhými úzkými listy, která vážila asi šest kilogramů,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Policisté nyní pátrají jak po pachateli, tak po květině. „V souvislosti s tím se obracíme s žádostí o spolupráci na veřejnost. Pokud si někdo z občanů všiml v inkriminovou dobu v okolí pohybu osoby s větší květinou, kontaktujte prosím tísňovou linku 158 nebo policisty na obvodním oddělení Liberec - Centrum tel. č. 974 467 100,“ dodala mluvčí.

V případě, že podaří policistům objasnit, kdo za krádeží stojí, hrozí pachateli v případě pravomocného odsouzení až dvouletý trest odnětí svobody.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky Policie, krádež, Tovaryšský vrch, květina, květiny, dvůr, Liberec, dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Co se krade v Liberci? Ze dvora domu zmizela sběratelská květina  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.