Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Na přechodu srazil chodce a pak ujel. Policie hledá řidiče nejspíš bílé Octavie

Policie pátrá po řidiči, který minulé úterý odpoledne srazil na přechodu na křižovatce ulic Vrchlického a Hlávkova chodce. I když nejprve na místě čekal, po příjezdu sanitky zmizel. Pravděpodobně jde o muže v bílé Škodě Octavia combi. Policie hledá i případné další svědky nehody.

Chodec přecházel po přechodu od prodejny Specialized k autobusové zastávce. Řidič jel od hokejky směrem do centra. „Následně po příjezdu vozidla Zdravotnické záchranné služby neznámý řidič z místa dopravní nehody ujel, aniž by učinil opatření, která mu ukládá zákon a vyčkal tak příjezdu dopravních policistů na místo nehody,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Policisté po řidiči nyní pátrají a uvítají jakoukoliv informaci k jeho nalezení. „Zároveň se obracíme na případné svědky události, aby se přihlásili. Jakékoliv informace k této nehodě mohou policistům přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje a ustanovení druhého účastníka dopravní nehody,“ dodala mluvčí.

Lidé mohou svá svědectví podat na lince 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec na číslech 974 466 570 nebo 974 466 251.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky Nehoda, Hlávkova, Vrchlického, policie, svědci, Škoda Octavia, Hlávkov, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na přechodu srazil chodce a pak ujel. Policie hledá řidiče nejspíš bílé Octavie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.