Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Tragická nehoda ve Vratislavicích. Žena nepřežila srážku s autem

Krátce po osmnácté hodině srazilo auto v Tanvaldské ulici ve Vratislavicích chodkyni. Ta i přes veškerou snahu záchranářů svým zraněním na místě podlehla. Žena podle policie přecházela mimo přechod, nejprve ji srazilo jedno auto, které ji odhodilo na auto v protisměru.

„Pacientka utrpěla vážná zranění, i přes veškerou snahu záchranářů, která trvala několik desítek minut, svým zraněním podlehla,“ řekl mluvčí záchranky Michael Georgiev.

Podle informací přímo z místa nehody žena přebíhala frekventovanou silnici mezi auty. To se ji nepovedlo a jedno z aut ji odmrštilo na další vůz v protisměru. První informace policie hovořila o tom, že žena přecházela po přechodu pro chodce. To se nakonec nepotvrdilo.

"Pod koly vozu zemřela žena, která přecházela vozovku mimo vyznačený přechod pro chodce. Ženu podle všeho nejprve srazilo osobní vozidlo jedoucí od Jablonce nad Nisou na Liberec, odhodilo ji do protisměrné části vozovky, kde došlo ke střetu s dalším vozidlem," potvrdila mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Tragická nehoda zůstává v šetření policie.

ČTĚTE TAKÉ: Auto na přechodu u základky Dobiášova srazilo dívku

Autoři | Foto Míša Sémová

Štítky Nehoda, Vratislavice, chodec, ZZS LK, záchranáři, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, policie, úraz, Liberec, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda ve Vratislavicích. Žena nepřežila srážku s autem  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.