Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Chodce v Mimoni smetl náklaďák. S vážným zraněním skončil v nemocnici

Vážným zraněním skončila dopravní nehoda, ke které došlo v pátek po poledni. V Mírové ulici v Mimoni srazilo nákladní auto chodce, který nyní leží v nemocnici. Jak k nehodě došlo zatím není jasné, chodec měl nejspíš jít po chodníku a najednou se dostal do jízdní dráhy vozidlu.

Pětačtyřicetiletý chodec utrpěl vážná zranění. „Na traumacentrum liberecké nemocnice ho transportoval vrtulník,“ řekl mluvčí záchranky Michael Georgiev.

Nákladní vozidlo jelo ve směru od centra města pravděpodobně na Doksy a do jízdní dráhy se mu ze zatím dosud nezjištěných příčin dostal chodec. „Podle prvotních informací měl jít chodec zřejmě po chodníku a náhle se dostal do jízdní dráhy nákladní soupravy,“ upřesnila mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Nehodou se nyní dále zabývají policisté z Dopravního inspektorátu v České Lípě, kteří budou zjišťovat příčinu nehody a míru zavinění ze strany jednotlivých účastníků. „Jednou z možných verzí je i to, že chodec mohl zakopnout a nechtěně spadnout do vozovky,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto HZS LK

Štítky ZZS LK, Policie ČR, nehoda, Mimoň, úraz, Krajská nemocnice Liberec, Doksy, Česká Lípa, nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chodce v Mimoni smetl náklaďák. S vážným zraněním skončil v nemocnici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.