Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO: Ledovka a sníh potrápily řidiče. Auta bourala, zapadl i pluh

K několika dopravním nehodám došlo během dne po celém Liberecku. Na kluzkých silnicích šlo většinou o drobné karamboly nebo nárazy do stromů a podobně. U Hrádku se srazil linkový autobus s autem a jen o pár metrů dál dodávka s osobákem, nehoda se ale obešla bez zranění.

Už v noci silnice klouzaly, po sněžení ale nehody začaly přibývat. Na Rašovce v půl čtvrté zapadl pluh a musel být z příkopu vyproštěn.

V Kryštofáku půl hodiny po poledni řidič nezvládl auto a narazil do plotu jednoho z domů. Doprava pak byla na místě řízena kyvadlově.

Už dopoledne na přejezdu v Mníšku směrem na Fojtku narazilo auto do značení železničního přejezdu. I tam pak nehoda zhruba dvě hodiny komplikovala provoz.

Ke zmíněné nehodě došlo v Hrádku v Horolezecké ulici, která pak byla zcela uzavřená. Na místo pak dorazili i hrádečtí hasiči. „Na místě jsme se fakt "pěkně" klouzali,“ napsali pak na svém facebookovém profilu.

Dvě auta se srazila také v liberecké ulici U Lomu a další karambol se odehrál na Ruprechtické ulici, kde auto narazilo do lampy.

Zimní počasí bude pokračovat ještě v neděli. V noci má být až minus sedm, zítra pak budou teploty kolem nuly. Postupně se ale začne oteplovat a také pršet. Už v pondělí může být až deset stupňů.

Autoři | Foto Hasiči Hrádek nad Nisou

Štítky Nehoda, ledovka, sníh, počasí, havárie, Liberecký kraj, Mníšek nad Hnilcom

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Ledovka a sníh potrápily řidiče. Auta bourala, zapadl i pluh  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.