Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Víkend plný nehod. Zapadl pluh, mladý řidič přišel o život

Celkem k devatenácti dopravním nehodám o víkendu vyjížděli hasiči. Ta nejtragičtější se stala v sobotu hodinu po půlnoci, kdy sedmadvacetiletý řidič nezvládl své Audi A3 a narazil do stromu. Nehodu nepřežil. Při dalších nehodách se zranilo deset lidí.

K mnoha nehodám přispělo nepříjemné počasí – náledí, sněžení a v neděli navíc ještě silný vítr.

Další vážná nehoda se stala na křižovatce silnic I/9 a I/38 u obce Jestřebí na Českolipsku, kde se srazila dvě auta. „Na místě byly čtyři zraněné osoby, kterým hasiči poskytli předlékařskou první pomoc, zajistili jim tepelný komfort a předali účastníky nehody do péče zdravotníkům,“ řekla mluvčí hasičů Pavlína Bílková.

U několika případů šlo o auta zapadlá v příkopě, jeden kamion na boku, který se převrátil na Albrechtickém kopci, a také zapadlý pluh na Rašovce. „Jednotka ze stanice Turnov a jednotka drážních hasičů SŽDC Liberec musely na místě události použít speciální vyprošťovací autojeřáb. Pomocí vázacích lan sypač zajistily a navijákem vytáhly zpět na silnici,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto HZS LK

Štítky HZS LK, nehody, ledovka, sníh, vítr, havárie, Audi A3, Správa železniční dopravní cesty, okres Česká Lípa, Jestřebí, Liberec, Turnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Víkend plný nehod. Zapadl pluh, mladý řidič přišel o život  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.