Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

VIDEO: Nákup vánočního stromku "za pět prstů" se téhle dvojici nevyplatil, sledovala je kamera

Radost z ušetřených peněz po pár minutách přešla dvojici mužů, kteří u českolipského Mountfieldu ukradli vánoční jedli. Celou dobu je k jejich smůle sledoval městský kamerový systém. Pro městské strážníky tak nebyl problém s pomocí obsluhy kamerového systému dva zloděje dopadnout.

„Mladý muž nejprve přelezl plot a vyhodil na chodník vánoční jedli. Tam už čekal jeho společník, se kterým zabalený strom vzali a odnášeli kolem Penny a Lidlu směrem na sídliště Sever,“ shrnula mluvčí strážník Eva Vlastníková.  

Hlídky strážníků městské policie oba aktéry krádeže zastihli mezi Sluneční a Borskou u autobusové zastávky. Odcizenou kavkazskou jedli v hodnotě bezmála 500 korun museli zloději vrátit k ostatním stromkům. „Pak se zpovídali ze svého činu na obvodním oddělení Policie České republiky,“ uzavřela Vlastníková.

Foto MP Česká Lípa

Štítky Česká Lípa, zloděj, vánoční strom, městská policie, jedle, Mountfield, Lidl, Penny Market, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Nákup vánočního stromku "za pět prstů" se téhle dvojici nevyplatil, sledovala je kamera  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.