Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Frýdlant rozšířil kamerový systém. Nově jsou kamery na autobusáku a u Tesca

Dvě nové kamery přibyly v polovině listopadu ve Frýdlantě. Monitorují oblast autobusového nádraží a také obchodního centra Tesco, protože právě v těchto lokalitách se obyvatelé cítí nejohroženěji. Město na kamery získalo dotaci od ministerstva vnitra v rámci projektu prevence kriminality.

Kromě nových kamer město také modernizovalo dvě stávající kamery. Policisté z Obvodního oddělení Policie ČR v Úzké ulici ve Frýdlantě tak mají kvalitnější obrazy z kamer i lepší záznamy z proběhlých událostí. Systém využívá i městská policie.

„Město Frýdlant zaplatilo za rozšíření a modernizaci kamerového systému ze svého rozpočtu přes 500 tisíc korun, ministerstvo vnitra pak doplnilo více než 272 tisíc korun. Frýdlant má zájem svůj Městský kamerový dohlížecí systém rozšiřovat, modernizovat a zefektivňovat i nadále, protože bezpečí i pocit bezpečí našich obyvatel jsou pro nás velmi důležité“ uzavřel starosta Dan Ramzer.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky kamera, kamerový systém, Frýdlant, videokamera, Tesco, Ministerstvo vnitra České republiky, Policie České republiky, Dan Ramzer

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Frýdlant rozšířil kamerový systém. Nově jsou kamery na autobusáku a u Tesca  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.