Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Vlak u Jablonného smetl člověka. Na místě svým zraněním podlehl

K tragické události došlo dnes hodinu před polednem na přejezdu ve Velkém Valtinově nedaleko Jablonného v Podještědí. Vlak tam srazil člověka, který přímo na místě rozsáhlým poraněním podlehl. Podle mluvčí hasičů šlo o sebevraždu a muž se do cesty vlaku postavil sám.

K události došlo na trati z Liberce na Českou Lípu. „Po provedeném průzkumu bylo zjištěno, že muž se na železniční přejezd v sebevražedném pokusu sám postavil a vážným zraněním na místě podlehl,“ informovala Pavlína Bílková z Hasičského sboru Libereckého kraje.

Podle ní poté jednotka hasičů zabezpečila místo nehody.

Na místě zasahovali i záchranáři. „Pacient utrpěl zranění neslučitelná se životem. Lékař konstatoval smrt," dodal mluvčí krajské záchranky Michael Georgiev.

Ve vlaku cestovalo třicet osob včetně železničního personálu. Všechny osoby hasiči evakuovali z vlakové soupravy a následně jim SŽDC poskytla náhradní dopravu do stanice Jablonné v Podještědí," popsal velitel zásahu.

Provoz na trati byl po jedenácté hodině zastaven. Tragická událost je v šetření Policie ČR a SŽDC.

Autoři | Foto České dráhy

Štítky Vlak, sebevražda, HZS LK, České dráhy, Jablonné v Podještědí, úraz, Velký Valtinov, Správa železniční dopravní cesty, Liberec, Liberecký kraj, Česká Lípa, Policie České republiky, Podještědí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vlak u Jablonného smetl člověka. Na místě svým zraněním podlehl  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.