Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Policisté pátrají po zloději, který ve školce ukradl hračky. O pomoc žádají i veřejnost

Do mateřské školky v liberecké ulici Chodská se o víkendu vloupal zloděj. A rozhodně netroškařil, kromě peněz ukradl třeba nářadí a navíc také dětské hračky. Po pachateli nyní pátrají policisté z oddělení Vápenka a obrací se i na veřejnost, zda někdo něco neviděl.

Ke krádeži došlo někdy mezi sobotním polednem a nedělní šestnáctou hodinou.  „Neznámý pachatel poškodil vstupní dveře do budovy a uvnitř následně odcizil finanční hotovost, elektroniku, nářadí, ale bohužel  i dětem hračky,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Pachatel podle ni způsobil odcizením věcí a poškozením vstupních dveří majiteli objektu škodu za bezmála 74 tisíc korun.

Po zloději aktuálně policisté pátrají. „V tuto chvíli se obracíme s žádostí o pomoc na veřejnost, zda si někdo z občanů nevšiml v inkriminovanou domu v blízkosti budovy mateřské školky pohybu podezřelých osob,“ dodala mluvčí.

Případní svědci mohou kontaktovat policisty prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na policejní služebně obvodního oddělení Liberec - Vápenka.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky vloupání, Liberec, chodská, školka, hračka, Vápenka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po zloději, který ve školce ukradl hračky. O pomoc žádají i veřejnost  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.