Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Poznáváte muže z fotografie? Policisté by si s ním rádi popovídali

Poznáváte muže z fotografie? Policisté by si s ním rádi promluvili. Mohl by být důležitým svědkem dvou vloupání a krádeže automobilu v České Lípě. Všechny tři případy se odehrály 29. listopadu. Kdo muže poznává, měl by kontaktovat policisty na tísňové lince 158.

„Na fotografiích je zachycen muž, který se v inkriminovanou dobu pohyboval poblíž míst vloupání do vozidel a mohl by tak být pro policisty důležitým svědkem. Policisté by s tímto mužem rádi mluvili, neboť jim může přinést do případu informace směřující k jeho objasnění,“ shrnula mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Muž se nejprve pohyboval na parkovišti v ulici Železničářská, kde kdosi ukradl zaparkované osobní auto Peugeot 106. Jeho majiteli tak vznikla škoda za bezmála 12 tisíc korun. Další dva případy se odehrály ve stejný den o pár hodin déle, krátce před půl osmou hodinou večer také v České Lípě. Tentokrát na parkovišti v ulici U Obecního lesa se neznámý pachatel vloupal do vozidla Peugeot 309, ze kterého ukradl tašku s nákupem potravin. Na stejném parkovišti ve stejnou dobu kdosi ukradl ze Škody Felicia kameru v hodnotě tisíc korun. Také v okolí těchto vloupání se pohyboval muž, kterého vidíte na fotografii.

Foto Policie ČR

Štítky Česká Lípa, krádež, vloupání, Peugeot 106, Peugeot 309

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poznáváte muže z fotografie? Policisté by si s ním rádi popovídali  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.