Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zatímco v kostele probíhal koncert, faru vykradl neznámý zloděj. Policie hledá svědka

Českolipští policisté zveřejnili identikit muže, který by mohl být důležitým svědkem vloupání do fary v ulici Roháče z Dubé v České Lípě. Do neuzamčeného bytu se kdosi vkradl 7. prosince mezi šestou a osmou hodinou večerní. V ten čas se v přilehlém kostele konal koncert, kde měl být návštěvníkem právě muž z identikitu.

„Tato osoba doprovázela jednu z návštěvnic koncertu do domu, kde ke krádeži došlo. Tento muž by tak mohl být pro policisty důležitým svědkem, který si mohl něčeho v domě či jeho okolí všimnout. Policisté by s tímto mužem rádi mluvili, neboť jim může přinést do případu informace či poznatky směřující k jeho objasnění,“ shrnula mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Policisté se teď obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc. Pokud poznáváte muže vyobrazeného na identikitu, kontaktujte linku 158. „Zrovna tak žádáme o spolupráci muže, který se v ten den pohyboval v kostele a poblíž něj, aby se policistům přihlásil,“ uzavřela mluvčí.

Foto Policie ČR

Štítky Česká Lípa, vloupání, kostel, fara, svědek, pátrání, koncert, Jan Roháč z Dubé

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatímco v kostele probíhal koncert, faru vykradl neznámý zloděj. Policie hledá svědka  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.