Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Celníci našli na krajnici dálnice muže, co nemluvil a neměl doklady. Poznala ho až rodina

Jen několik hodin trvalo, než po policisty zveřejněné výzvě neznámého muže poznala rodina. V sobotuho nalezli celníci poblíž dálnice D10 u Ohrazenic, kde se pohyboval na okraji silnice. Zhruba třicetiletý muž nekomunikuje a od samého začátku vykazuje známky mentálního postižení nebo úzkostného a velmi zhoršeného psychického stavu.

Muž je nyní v nemocnici. „Od sobotního odpoledne do dnešního dne muž zatím nepromluvil. Neznámý z dálnice D10 u sebe nemá žádné doklady, které by nám pomohly zjistit jeho totožnost a zmapovat jeho minulost. Domníváme se, že se například může jednat o klienta pečovatelského zařízení a nebo že se o muže dosud staral někdo z příbuzných nebo známých. Zatím ho ale nikdo nepohřešuje,“ shrnula odpoledne mluvčí policie Ivana Baláková.

Ta ale po osmé hodině večer potvrdila, že pátrání je ukončeno, muže poznali rodinní příslušníci. „Sdělili nám jeho jméno a další potřebné identifikační údaje," uvedla mluvčí. Pátrání je tak odvoláno. 

Celý případ byl hodně zvláštní. Muž měl na zápěstí upevněné papírové náramky ze dvou prosincových pražských hudebních koncertů. Jeden náramek, který současně slouží i jako vstupenka, pochází z koncertu skupiny Tři sestry z 22. prosince loňského roku a druhý z koncertu skupiny Tatabojs ze 14. prosince 2017. 

Podle policie se jedná o přibližně třicetiletého muže, štíhlé postavy, vysokého 190 centimetrů. Má oválný obličej, tmavěhnědé vlasy, na skráních mírně prošedivělé. Oblečen byl do šedomodré bundy do pasu z látky hrubšího vzoru, černých riflí značky The Regular a do trika s dlouhým rukávem a límečkem šedé barvy. Na nohou měl černé koženkové nízké boty značky EASY GO.

Foto

Štítky Ohrazenice, pátrání, policie, D10, dálnice, rodina, koncert, Tři sestry

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Celníci našli na krajnici dálnice muže, co nemluvil a neměl doklady. Poznala ho až rodina  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.