Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Řidič BMW způsobil nehodu pod Ještědem, pak nacouval do řidičky a ujel z místa nehody

Už tři týdny se liberečtí policisté snaží objasnit nehodu, ke které došlo koncem roku na Výpřeži pod Ještědem. Policisté se proto obrací na možné svědky, kteří projížděli 31. prosince ve 23:50 po silnici mezi Libercem a Českým Dubem. Hlásit se mohou na lince 158 nebo 974 466 570.

Viníkem kuriózní nehody by měl být řidič BMW X6. Řidič zřejmě nerespektoval dopravní značení a předjížděl řidičku vozidla Alfy Romeo v místech, kde neměl. Při předjížděcím manévru podle policie ohrozil jak předjížděné auto, tak i dále protijedoucí BMW 318. „V lokalitě Na Výpřeží došlo k dopravní nehodě. Řidička vozidla Alfa Romeo, aby zabránila střetu s vozidlem BMW X6 na situaci zareagovala tak, že strhla řízení vpravo, kde následně najela na nezpevněnou krajnici a havarovala do sněhové bariéry,“ shrnula mluvčí policie Lenka Dvořáková.

Tím ale celá nehoda neskončila. „Účastníci dopravní nehody z vozidel BMW 318 a Alfa Romeo vystoupili a počali řešit vzniklou situaci. Řidič vozidla BMW X6 však začal s vozidlem couvat a došlo tak ke střetu zadní částí vozidla BMW X6 s řidičkou z vozidla Alfa Romeo a jejímu zranění,“ dodala mluvčí.

V ten moment řidič BMW X6 zareagoval tak, jak nikdo nečekal. Sešlápl plyn a ujel z místa. Karma ho ale dostihla o pár kilometrů dál. „Ujíždějícího řidiče od nehody však záhy zastavila a kontrolovala policejní hlídka v katastru obce Světlá pod Ještědem,“ uzavřela Dvořáková. Policisté teď přijmou jakékoliv informace k nehodě na zmíněných telefonních číslech.

Štítky Liberec, nehoda, Ještěd, pátrání, výzva, havárie, BMW, Alfa Romeo, BMW X6, Český Dub

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič BMW způsobil nehodu pod Ještědem, pak nacouval do řidičky a ujel z místa nehody  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.