Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Další napadení řidiče autobusu. Agresivní muž udeřil řidiče boxerem do hlavy

Celkem ze čtyř trestných činů obvinila policie devětadvacetiletého muže, který 6. ledna večer napadl boxerem řidiče autobusu na nádraží v Jablonci nad Nisou. Za výroba a držení předmětu k nedovolené výrobě omamné a psychotropní látky a jedu, výtržnictví, nebezpečné vyhrožování a ve stádiu pokusu i ublížení na zdraví mu hrozí až tři roky za mřížemi.

K incidentu došlo krátce po půl sedmé večerní na jednom ze stanovišť, kde zaparkoval řidič autobus. Skupinka lidí se za tímto autobusem začala hlasitě dohadovat a postrkovat, přičemž některé osoby vrazily i do uvedeného autobusu. „Řidič na tuto situaci reagoval tak, že je okřikl a vyzval je, aby se uklidnily a odešly. Obviněný následně k řidiči přistoupil, začal mu vyhrožovat a následně ho rukou, v které měl boxera, udeřil do obličeje,“ shrnula mluvčí policie Dagmar Sochorová. Tím řidiči způsobil zranění, jehož délka léčení bude teprve upřesněna.

Ten samý útočník měl navíc do listopadu loňského roku přechovával v lese nad Belgickou ulicí v Jablonci nad Nisou předměty určené k výrobě drog. „Obviněnému nyní za spáchání uvedených trestných činů hrozí trest odnětí svobody až na tři roky,“ uzavřela Sochorová.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Jablonec nad Nisou, autobus, autobusové nádraží, napadení, řidič, řidič autobusu, boxer

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další napadení řidiče autobusu. Agresivní muž udeřil řidiče boxerem do hlavy  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.