Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie vyšetřuje úmrtí dvou mužů bez domova v libereckém Růžodole

Liberečtí policisté vyšetřují nález dvou těl mužů žijících na ulici v libereckém Růžodole. V současné době nic nenasvědčuje tomu, že by se na jejich smrti podílel někdo jiný. Příčinu smrti by měla u obou určit nařízená pitva.

V pátek nalezl náhodný kolemjdoucí bezvládné tělo muže bez domova v Londýnské ulici. „Jelikož bylo tělo nalezeno ve volném terénu, byla v případu nařízena soudní pitva,“ shrnula mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

O den později nalezl strážník městské policie ve stavební buňce v nedaleké Zahradní ulici v Růžodole tělo staršího muže. I v tomto případě byla jakákoliv resuscitace zbytečná. „Příčinu smrti by v tomto případě měla odhalit zdravotní pitva,“ dodala mluvčí.

Ani v jednom případě nemá policie podezření, že by se na smrti obou mužů podílel někdo jiný. Svou roli mohlo sehrát také chladné počasí, jako v případě úmrtí šestačtyřicetileté muže, kterého náhodný kolemjdoucí našel minulé pondělí v garáži poblíž jabloneckého autobusového nádraží. Soudní pitva prokázala, že muž zemřel následkem podchlazení. Na jeho smrti tedy neměla účast žádná cizí osoba, tak jak některé média naznačovala.

Foto Jan Luxík

Štítky Liberec, smrt, úmrtí, policie, bezdomovec, Růžodol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie vyšetřuje úmrtí dvou mužů bez domova v libereckém Růžodole  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.