Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Řidič u Hodkovic předjížděl zprava a auta se srazila. Místo zastavení ujel

Policisté vyšetřují nehodu, od které ujel její pravděpodobný viník. Došlo k ní ve čtvrtek 25. ledna ráno na silnici 35 ve směru z Liberce na Prahu. U Hodkovic měl řidič předjíždět zprava v levém pruhu jedoucí auto. Jeho řidič začal brzdit a oba vozy se srazily. Předjíždějící řidič pak od nehody ujel. Policie nyní hledá svědky.

„Neznámý řidič s dosud nezjištěným vozidlem měl při přejíždění z pravého jízdního pruhu do levého ohrozit osobní motorové vozidlo Ford S-Max, které v tu dobu jelo v levém jízdním pruhu. Řidič Fordu na tuto situaci reagoval bržděním, strhnutím řízení vlevo, ale střetu s neznámý vozidlem již zabránit nedokázal,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Neznámé auto po střetu z místa nehody odjelo. „Vozidlo Ford bylo v důsledku střetu odhozeno vlevo na vozidlo Škoda Fabia, které bylo v tomto úseku odstavené již z předešlé dopravní nehody,“ doplnila mluvčí.

Policisté nyní po neznámém řidiči pátrají a obrací se na případné svědky události, aby se přihlásili policistům na lince 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec na číslech 974 466 577 nebo 974 466 251. „Jakékoliv informace k této nehodě mohou policistům přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje a ustanovení druhého účastníka dopravní nehody,“ uzavřela Šrýtrová.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky nehoda, předjíždění, Hodkovice, policie, Hodkovice (Jívka), havárie, Liberec, Praha, Ford Motor Company, Ford S-MAX, Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič u Hodkovic předjížděl zprava a auta se srazila. Místo zastavení ujel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.