Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zfetovaný řidič ujížděl policejní hlídce, honičku ukončil střet se služebním autem

Policisté mají za sebou další honičku. Tentokrát naháněli mezi Smržovkou a Lučany nad Nisou řidiče v Opelu Corsa, který má vysloven zákaz řízení. Hlídka se ho pokusila zastavit ve středu večer. Na to reagoval sešlápnutím plynového pedálu a začal ujíždět. Po chvíli ho ale hlídka předjela a řidič narazil do jejich vozidla.

„Řidič s Oplem Corsa do služebního vozidla narazil, vyjel vpravo na sněhový mantinel a tam se střetl s kovovým sloupkem vjezdové brány na pozemek přilehlého domu,“ shrnula mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Policisté zjistili, že řidič má v současné době vysloven zákaz řízení motorových vozidel, a to až do listopadu letošního roku. Navíc u něj orientační test ukázal přítomnost amfetaminu a metamfetaminu.

„Policisté z Obvodního oddělení ve Smržovce, kteří v současné době i nadále celý případ šetří, již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za jehož spáchání pachateli v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na dva roky,“ dodala Sochorová.

Foto Policie ČR

Štítky Smržovka, nehoda, policie, drogy, zákaz řízení, Opel Corsa, Lučany nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zfetovaný řidič ujížděl policejní hlídce, honičku ukončil střet se služebním autem  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.