Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Opilý řidič zvolil kuriózní výmluvu. Z plesu měl údajně namířeno do nemocnice

Zajímavou výmluvu si našel čtyřiačtyřicetiletý řidič, kterého si všimla v sobotu krátce před třetí hodinou ráno na náměstí v Turnově policejní hlídka. Řidič na sebe upozornil špatně dovřenými dveřmi. Během dechové kontroly nadýchal téměř 1,5 promile. Jako důvod, proč usedl opilý za volant, uvedl, že má namířeno do nemocnice.

„Jako důvod, proč usedl za volant opilý, uvedl policistům, že se mu udělalo špatně a měl namířeno do nemocnice. Řidič zároveň policistům nepředložil žádné osobní doklady, ani doklady potřebné k řízení motorových vozidel. Muž zároveň hlídce přiznal, že v daný večer byl na plese, kde pil pivo,“ shrnula mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Turnovští policisté tak zakázali muži další jízdu a skončil na jejich policejní služebně. Tam sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu nyní hrozí až jednoletý trest odnětí svobody.

Foto pixabay.com

Štítky Turnov, policie, řidič, kontrola, alkohol, nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič zvolil kuriózní výmluvu. Z plesu měl údajně namířeno do nemocnice  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.