Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policisté hledají sjezdaře, který v úterý těžce zranil nezletilého mladíka

Policisté vyšetřují další vážný úraz lyžaře, kterému viník nehody neposkytl první pomoc. K události došlo dnes kolem 10:30 v horní části modré sjezdovky v lyžařském areálu Horní Domky v Rokytnici nad Jizerou. Tam se zatím neznámý lyžař při lyžování střetl na sjezdovce s dvanáctiletým chlapcem, který přitom utrpěl středně těžké poranění na noze.

„Neznámý lyžař, po kterém nyní policisté intenzivně pátrají, chlapci nijak sám nepomohl a ani mu nepřivolal pomoc. Policisté zatím mluvili s rodiči zraněného hocha jen předběžně, protože se matka s otcem vypravili do Fakultní nemocnice v Hradci Králové, kam jejich syna transportoval vrtulník,“ shrnula mluvčí policie Ivana Baláková. Podle ní se jedná se o cizince.

Policisté proto vyzývají svědky události, aby se ozvali na tísňovou linku. „Veškeré informace, které povedou ke zjištění jeho totožnosti volejte na bezplatnou tísňovou linku Policie 158 nebo je sdělte policistům na kterémkoliv oddělení Policie České republiky,“ dodala mluvčí.

Jsou to přitom jen necelé tři týdny, co policisté začali pátrat po neznámém běžkaři, který zranil nezletilého chlapce na Jizerské magistrále v Bedřichově. K nepříjemné události došlo ve čtvrtek 25. ledna před osmou hodinou večerní na běžkařské trati Jizerské magistrály v katastru Bedřichova přibližně 100 metrů za Gregorovým křížem ve směru na Hřebínek.

Foto Horská služba

Štítky Rokytnice nad Jizerou, nehoda, lyže, lyžař, Policie ČR, zranění, sjezd, sjezdovka, Fakultní nemocnice Hradec Králové, Policie České republiky, Bedřichov, Jizerská magistrála

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají sjezdaře, který v úterý těžce zranil nezletilého mladíka  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.