Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policistům se přihlásil muž, který se na sjezdovce v Rokytnici střetl s nezletilým chlapcem

Policisté už znají jméno lyžaře, který se v úterý dopoledne srazil na modré sjezdovce v lyžařském areálu Horní Domky v Rokytnici nad Jizerou s dvanáctiletým chlapcem. Poté, co se v médiích objevila informace, že po něm policisté pátrají, přihlásil se na linku 158. Policistům při telefonátu sdělil svou verzi, jak mělo k nehodě dojít.

„Třiašedesátiletý muž s trvalým bydlištěm v Ústeckém kraji se o tom, že po něm policisté pátrají, dozvěděl podle jeho slov z médií. Do protokolu zatím vyslechnut nebyl, nicméně po telefonu policistům sdělil svou verzi události, která zcela nekoresponduje s výpovědí již vyslechnutého chlapcova otce,“ shrnula mluvčí policie Ivana Baláková.

Případem se zabývají policisté obvodního oddělení policie v Rokytnici nad Jizerou. Ti už pozvali staršího muže k výslechu.

Školák při střetu utrpěl velmi vážné poranění nohy, se kterým ho vrtulník transportoval do Fakultní nemocnice Hradec Králové. 

Foto Horská služba

Štítky Rokytnice nad Jizerou, nehoda, lyže, lyžař, Policie ČR, zranění, sjezd, sjezdovka, Ivana Baláková, Ústecký kraj, Fakultní nemocnice Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policistům se přihlásil muž, který se na sjezdovce v Rokytnici střetl s nezletilým chlapcem  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.