Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie vyšetřuje konflikt na diskotéce. Muž se zastal mladé ženy, pozornost útočníka svedl na sebe

Jablonečtí policisté se od uplynulého víkendu zabývají konfliktem na jedné z místních diskoték. Ještě o víkendu sdělili dvaadvacetiletému agresorovi podezření z výtržnictví a pokusu o ublížení na zdraví. Mladík totiž na jedné diskotéce v centru Jablonce nad Nisou fyzicky napadl svou o tři roky starší přítelkyni.

„Té se ovšem zastal jeden z návštěvníků diskotéky, na což podezřelý reagoval tak, že udeřil do oblasti hlavy takzvanou hlavičkou,“ shrnula mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Napadený jednatřicetiletý muž se bránil tím, že útočníka odstrčil ke zdi, kde ale agresor vzal židli a hodil ji směrem ke staršímu muži. „Podezřelý pak ještě rozbil skleněný půllitr a střepy pořezal tohoto poškozeného i ještě jednoho jednadvacetiletého mladíka,“ dodala policejní mluvčí.

Policisté navíc agresivnímu mladíkovi naměřili skoro dvě promile alkoholu v dechu. Za napadení přítelkyně a hostů v baru mu hrozí až tři roky za mřížemi.

Štítky Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie vyšetřuje konflikt na diskotéce. Muž se zastal mladé ženy, pozornost útočníka svedl na sebe  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.