Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: V centru Liberce v noci hořelo. Dva muži jsou s popáleninami na Vinohradech

Tři muži se zranili při požáru vily v liberecké Lázeňské ulici nedaleko nemocnice. Hořet začalo po druhé hodině ráno. Dva z nich se popálili a jsou ve vinohradské nemocnici, jeden s vážným poraněním. Třetí ze zraněných se nadýchal kouře a leží v liberecké nemocnici. Plameny šlehaly ze střechy domu.

Požár domu na křižovatce ulic Klostermannova a Lázeňská byl hasičům nahlášen ve 2:18. „Při příjezdu jednotek šly plameny střechou, byl vyhlášen druhý stupeň poplachu," uvedla krajská mluvčí hasičů Pavlína Bílková. Na místě měli hasiči sedm cisteren a výškovou techniku.

„Požárem byl zasažen celý půdní prostor dvoupodlažního domu vyplněný staršími odloženými věcmi, které hasičům stěžovaly přístup k ohnisku požáru," dodala mluvčí, podle které hašení trvalo asi dvě a půl hodiny. 

Dva zraněné muže transportovala sanitka do vinohradské nemocnice. „Utrpěl vážné popáleniny na horní polovině těla,“ řekl mluvčí krajské záchranné služby Michael Georgiev. Třetí muž se nadýchal zplodin z hoření a skončil v liberecké nemocnici.

Při požáru museli dům opustit všech třináct nájemníků včetně dvou dětí. Škoda je asi půl milionu korun. Příčina je v šetření.

Autoři | Foto HZS LK

Štítky požár, Liberec, Lázeňská, Vinohrady, popáleniny, HZS LK, ZZS LK, dům, Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: V centru Liberce v noci hořelo. Dva muži jsou s popáleninami na Vinohradech  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.