Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Silně opilý cizinec uvízl se svou Fabií v kolejišti v centru Liberce

Kuriózní nehoda zaměstnala v noci na pondělí liberecké dopravní policisty. Silně opilý cizinec si při jízdě centrem města nejspíš spletl tramvajové kolejiště se silnicí. To mu k jeho smůle došlo až po zhruba padesáti metrech jízdy mimo vozovku, když se zasekl v kolejišti. Podnapilý muž nadýchal téměř dvě promile.

„K požití alkoholu před jízdou se přiznal. Policisté proto s mužem zahájili trestní řízení pro podezření na ohrožení pod vlivem návykové látky,“ shrnula mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. Muž přitom pod vlivem alkoholu hazardoval nejen se svým zdravím, ale také se zdravím svého spolujezdce, kterého vezl. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění.

Ke kuriozní události došlo před nedělní půlnocí v ulici Mlýnská, kde cizinec za volantem Fabie vjel do kolejiště ve směru na Jablonec nad Nisou. Nehodou navíc zavařil svému spolujezdci, u kterého policisté zjistili, že má nelegální pobyt v České republice.

Foto čtenář Drbny

Štítky Liberec, Mlýnská ulice, kolejiště, tramvaj, nehoda, alkohol, Vladimíra Šrýtrová, Policie ČR, Škoda Fabia, Česko, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silně opilý cizinec uvízl se svou Fabií v kolejišti v centru Liberce  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.