Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

EU zabila mé ženské dítě, napsal cizinec na zeď vlakového nádraží. Kolemjdoucí přivolali strážníky

Liberečtí policisté obvinili třicetiletého cizince, který popsal fixou budovu libereckého vlakového nádraží, z poškození cizí věci. Recidivista, který žije na ulici, tak podle svým slov ventiloval naštvání na úřady, které mu nezařídily doklady. Odstranění jeho čmáranice vyjde na dva tisíce korun.

Mladíka zadrželi strážníci poté, co na něho upozornili kolemjdoucí. „Jeho chování neuniklo mnohým všímavým občanům, kteří na místo přivolali hlídku městské policie,“ shrnula mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Strážníci muže zadrželi a předali policistům z obvodního oddělení Vápenka. „Jak později policisté zjistili, zadržený muž důvěrně prostředí policejní služebny znal. Jednalo se o známého recidivistu, který na území Liberce opakovaně páchá trestnou činnost, zejména majetkového a násilného charakteru,“ dodala mluvčí. Zbytek noci tak cizinec skončil v policejní cele.

Policistům se cizinec k poškození fasády přiznal. Jako důvod uvedl, že byl naštvaný na úřady, které mu nejsou schopny zařídit doklady. Škoda, kterou způsobil, je vyčíslena na dva tisíce korun.

Foto

Štítky Liberec, vlakové nádraží, vandal, fixa, Vladimíra Šrýtrová, Policie ČR, Evropská unie, Vápenka, železniční stanice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

EU zabila mé ženské dítě, napsal cizinec na zeď vlakového nádraží. Kolemjdoucí přivolali strážníky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.