Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Policie vyšetřuje úmrtí cyklisty nalezeného v příkopě. Pomoci mohou svědci

Na Jablonecku zemřel v sobotu večer při převozu do nemocnice neznámý cyklista. Těžce zraněného muže nalezla kolemjdoucí v příkopě na místní komunikaci v Luční ulici ve Smržovce. Policie žádá veřejnost o spolupráci.

O těžce zraněném cyklistovi se policie a záchranná služba dozvěděly po 21:00. "Na místě probíhala několik desítek minut resuscitace. Byla sice úspěšná, muž bohužel při převozu na traumacentrum do liberecké nemocnice v sanitě zemřel," řekl krajský mluvčí záchranné služby Michael Georgiev.

Policie zatím totožnost muže nezná, zjišťovat se budou i okolnosti jeho pádu a příčina smrti. "Byla nařízena soudní pitva," řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. Policisté podle ní hledají svědky, kteří byli večer v Luční ulici nebo by jim mohli pomoci při objasňování smrti cyklisty. "Obrátit se mohou se svým svědectví na linku 158," dodala mluvčí policie.

Autoři | Foto ZZSLK

Štítky Smržovka, nehoda, cyklista, úmrtí, ZZSLK, Policie ČR, Michael Georgiev, Vladimíra Šrýtrová., policie, okres Jablonec nad Nisou, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie vyšetřuje úmrtí cyklisty nalezeného v příkopě. Pomoci mohou svědci  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.