Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Pořadatelé nepustili na stadion U Nisy patnáct podnapilých příznivců Slavie

Dvě stovky policistů dohlíželi během neděle na pohyb fanoušků fotbalové Slavie v Liberci. Příjezd zhruba dvou tisícovek „sešívaných“ se obešel bez větších komplikací. Policisté museli řešit pouze pár přestupků. Jeden z fanoušků se měl provinit násilím proti úřední osobě.

„Policisté během bezpečnostního opatření řešili tři přestupky proti majetku, jeden přestupek proti veřejnému pořádku, jeden trestný čin "násilí proti úřední osobě a výtržnictví", kdy v souvislosti s tím zadrželi jednu osobu.  Na stadion jsme nevpustili 15 osob z důvodu podnapilosti,“ shrnula mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

FOTO, VIDEO: Pochod fanoušků Slavie Libercem

Do Liberce začali fanoušci přijíždět už během nedělního dopoledne. Kolem druhé hodiny odpolední se začali scházet na náměstí Dr. E. Beneše, odkud pak pochod několika stovek příznivců Slavie vyrazil směrem ke stadionu U Nisy. „Po celé trase průvod doprovázeli policisté nejen z pořádkové služby, ale také opět i členové antikonfliktního týmu, kteří šli na jeho začátku i konci. Průvod doprovázelo i mobilní monitorovací vozidlo,“ doplnila mluvčí.

Policisté během samotného utkání nemuseli na stadionu zasahovat. Většina fanoušků hostujícího celku bezprostředně po zápase odjela z Liberce svými autobusy a osobními vozy zpět do Prahy. 

Foto

Štítky Liberec, fotbal, FC Slovan Liberec, SK Slavia Praha, fanoušci, fans, Policie ČR, Vladimíra Šrýtrová, Lužická Nisa, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pořadatelé nepustili na stadion U Nisy patnáct podnapilých příznivců Slavie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.