Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policisté znají totožnost cyklisty, který zemřel po pádu ve Smržovce. Nyní hledají svědky

Policistům se podařilo zjistit totožnost cyklisty, kterého našla v sobotních večerních hodinách náhodná kolemjdoucí zraněného v příkopu v obci Smržovka. Podle všeho se jedná o sedmatřicetiletého muže. Policisté i nadále žádají veřejnost o pomoc při objasňování nehody. Jakékoliv informace, které mohou pomoci při vyšetřování, přijmou policisté na lince 158.

Cyklistu našla náhodná kolemjdoucí ležícího v příkopu u místní komunikace v ulici Luční ve Smržovce. Přivolaná záchranná služba na místě muže úspěšně resuscitovala, ten však svým zraněním následně při převozu do Krajské nemocnice Liberec podlehl. „Na místě probíhala několik desítek minut resuscitace,“ řekl krajský mluvčí záchranné služby Michael Georgiev.

Okolnosti události teď budou šetřit policisté. „Je nařízena soudní pitva,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. Policisté podle ní hledají svědky, kteří byli večer v Luční ulici nebo by jim mohli pomoci při objasňování smrti cyklisty.

Foto

Štítky Smržovka, nehoda, cyklista, úmrtí, ZZSLK, Policie ČR, Michael Georgiev, Vladimíra Šrýtrová., Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté znají totožnost cyklisty, který zemřel po pádu ve Smržovce. Nyní hledají svědky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.