Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

FOTO: Policisté vyšetřují krádeže v centru Liberce. Nedaleko se vždy pohyboval stejný muž

, aktualizováno 24. dubna 2018, 7:30

Liberečtí policisté vyšetřují od začátku roku několik krádeží, u kterých chybí pachatel. K objasnění ale může pomoci muž, jehož fotografie policie zveřejnila. Na záběrech bezpečnostních kamer se totiž pohyboval vždy ve chvíli, kdy ke krádežím došlo.

Neznámý pachatel 22. ledna ukradl kabelku na Sokolovském náměstí, o měsíc později na Vavřincově vrchu z domu zmizel tablet a krabička cigaret. A o další měsíc později zmizely ze sesterny ordinace lékaře ze skříňky osobní věci a hotovost.

„Jakékoli informace k osobě na fotografiích mohou policistům velmi výrazným způsobem přispět k objasnění prošetřovaných případů. Současně mohou také policistům dopomoci ke zjištění totožnosti dosud neznámého muže,“ řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Veškeré informace je možné předávat policistům nejen na kterékoliv služebně, ale také prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 či na čísle 974 467 100.

Policie pátrá po neznámém muži

Pohyboval se u několika krádeží

Muž ve věku mezi 30 až 35 lety, štíhlé postavy, krátkých černých vlasů, neoholený – strniště nebo knírek. 
Na sobě měl v několika případech černou nebo tmavě modrou kšiltovku s bílým nápisem Nike, černou prošívanou vestu, šedou mikinu s kapucí a s tmavým nápisem na rukávu, kalhoty nebo tepláky šedé barvy, tmavě červené boty Nike a černý batoh.

V jednom z dalších případů měl muž na sobě šedou mikinu s bílo-černými nápisy v červeném poli, černý batoh, modré kraťasy na kolena, modré tenisky s bílou podrážkou a tmavou kšiltovku.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Policie ČR, krádeže, pátrání, Liberec, krádež, policie, Vavřincův vrch s.r.o., nápis, Nike, Nám. Sokolovské

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Policisté vyšetřují krádeže v centru Liberce. Nedaleko se vždy pohyboval stejný muž  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.