Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Žárlivý muž napadl svou manželku, nechtěla mu ukázat telefon. Teď ho čeká soud

V napadení ženy vyvrcholila žárlivá scéna jednapadesátiletého muže, který ji podezříval z nevěry. K incidentu došlo na oslavě s přáteli na jedné z chalup na Semilsku. Už delší dobu ji podezříval z toho, že si dopisuje a telefonuje s nějakým mužem, a tak ho rozpálilo do ruda, když viděl, jak žena odchází ven a ve tmě s někým telefonuje.

 „Poté, co zjistil, že jeho manželka před chalupou ve tmě s někým skutečně telefonuje, vyzval ji, aby mu okamžitě odevzdala telefon. To žena odmítla a konflikt mezi nimi vygradoval,“ potvrdila mluvčí policie Ivana Baláková.

Kromě toho, že se s ní o její mobil přetahoval, ji také několikrát udeřil do tváře. „Způsobil jí tím poranění v obličeji, se kterými později vyhledala ambulantní lékařské ošetření,“ potvrdila mluvčí.

Událost bude mít dohru u soudu, protože na svého manžela podala trestní oznámení. „Policisté jeho útok kvalifikovali jako zločin loupeže, za který mu nyní hrozí až desetiletý trest odnětí svobody. Usnesení o zahájení trestního stíhání si převezme nejspíš zítra a nezachrání ho před ním ani to, že se manželce za své chování už omluvil,“ uzavřela mluvčí.

Štítky Semily, napadení, žárlivost, Policie ČR, Ivana Baláková, okres Semily

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žárlivý muž napadl svou manželku, nechtěla mu ukázat telefon. Teď ho čeká soud  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.