Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie hledá dvojici mužů. V Hrádku na nádraží ukradli horská kola

Policie vyhlásila pátrání po dvojicí mužů, kteří v úterý 24. dubna z nádraží v Hrádku nad Nisou ukradli dvě horská kola. Policisté zveřejnili fotografie z bezpečnostních kamer, na kterých oba muži jsou.

Kola ukradli e stojanu u vstupní haly do budovy nádraží ČD v Nádražní ulici. „Policisté vyšetřující tento případ předpokládají, že oba muži „pracovali“ společně. Jakmile první z nich přestřihl lankový zámek a nasedl na kolo, druhý z mužů v podstatě provedl totéž a z místa odjel stejnou cestou,“ řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Zveřejněné fotografie také podle něj dokládají přibližný směr jejich odjezdu. „Shodně se pohybovali ven z města, ve směru k hraničnímu přechodu s Polskem,“ dodal.

První z mužů měl na sobě černé šusťákové nebo teplákové kalhoty, šedou mikinu s kapucí a bílo -šedou obuv. Měl krátké blond vlasy s tzv. ostrůvkem delších vlasů od čela až po temeno hlavy. Přibližně 30 letý muž z místa odjel na pánském horském kole značky Kellys, zelené barvy, s černými blatníky a černým nápisem Kellys na rámu kola.

Druhý z mužů měl na sobě černé kalhoty, šedou mikinu na zip s kapucí, s tmavým nápisem vlevo na hrudi. Muž měl krátké tmavé vlasy a byl ve věku kolem 30 let. Z místa odjel na pánském horském kole značky Superior Jet 29, černé barvy.

„Kdo na fotografiích pozná některého z mužů nebo má informace o jejich výskytu či totožnosti, nechť se přihlásí policistům buďto prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo na tel. čísle 974 473 700, případně na kterékoli služebně Policie ČR,“ uzavřel Robovský.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky pátrání, Policie ČR, Hrádek nad Nisou, horské kolo, policie, Polsko, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá dvojici mužů. V Hrádku na nádraží ukradli horská kola  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.