Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie pátrá po řidiči Fiatu Brava. Srazil motocyklistu se spolujezdkyní a ujel

K dopravní nehodě došlo v neděli v 17:48 v Jablonci nad Nisou v prostoru křižovatky ulic Smetanova a Jungmannova. Řidič Fiatu Brava tam nedal přednost motocyklu a došlo ke srážce. Místo zastavení a poskytnutí první pomoci zraněným ale ujel.

„Při střetu byli motocyklista a jeho spolujezdkyně sraženy vozidlem na vozovku, čímž utrpěly oba zranění, se kterým byli převezeni Zdravotnickou záchrannou službou Libereckého kraje do jablonecké nemocnice,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Policisté nyní vyzývají případné svědky nehody, aby se jim ozvali a pomohli neznámého řidiče vypátrat. Přihlásit se mohou na čísle 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158 a také na e-mailu jn.di.podatelna@pcr.cz .

„Policisté přijmou především veškeré informace vedoucí ke zjištění totožnosti řidiče vozidla Fiat Brava, který z místa dopravní nehody ujel a zraněným účastníkům dopravní nehody neposkytl ani pomoc,“ uzavřela mluvčí.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, Fiat Brava, motocykl, přednost, křižovatka, Jablonec, dopravní nehoda, Fiat Bravo/Brava, Fiat Bravo, Jablonec nad Nisou, Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po řidiči Fiatu Brava. Srazil motocyklistu se spolujezdkyní a ujel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.