Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

U Hodkovic došlo k tragické nehodě. Náraz do značky nepřežil dvacetiletý motorkář

Krátce před devatenáctou hodinou došlo na průjezdu Hodkovicemi na silnici 35 k tragické dopravní nehodě. Havaroval tam motorkář. I přes desítky minut trvající snahu záchranářů nehodu nepřežil.

Na místo letěl i záchranářský vrtulník. „Přes veškerou snahu se nám pacienta nepodařilo zachránit. Jeho zranění nebyla slučitelná se životem," řekl mluvčí záchranné služby Michael Georgiev.

Podle prvních informací řidič motorky havaroval pravděpodobně vlivem vysoké rychlosti. „Sjížděl na Hodkovice, vyjel mimo komunikaci na středový zatravněný ostrůvek a s motocyklem upadl,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

V květnu je to v Libereckém kraji již třetí smrtelná nehoda. V Dubé na Českolipsku zahynul 1. května sedmnáctiletý motocyklista. S motocyklem vjel příliš rychle do prudké zatáčky a následně se dostal do protisměru, kde se střetl s protijedoucím osobním vozidlem.

O den později na Frýdlantsku zemřel dvaadvacetiletý řidič osobního vozu Audi, který jel po silnici III. třídy číslo 2909 ve směru od Raspenavy na Krásný Les. Při průjezdu levotočivou zatáčkou vyjel vpravo ze silnice, svým zraněním podlehl po převozu do nemocnice.

Autoři | Foto Rudolf Kožak

Štítky nehoda, motorkář, Hodkovice, Hodkovice (Jívka), silnice, Audi, Liberecký kraj, okres Česká Lípa, Dubá

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Hodkovic došlo k tragické nehodě. Náraz do značky nepřežil dvacetiletý motorkář  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.