Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policisté hledají auto s rozbitým zrcátkem. Jeho řidič srazil ženu a ujel

Další případ, kdy řidič odjel od nehody bez poskytnutí pomoci, šetří liberečtí dopravní policisté. Dvě ženy šly 22. dubna po jednadvacáté hodině po silnici mezi Višňovou a Minkovicemi, když jednu z nich srazilo auto.

„Řidič se zřejmě dostatečně nevěnoval řízení a neodhadl bezpečnou vzdálenost a boční odstup od chodkyň, kdy jednu z nich srazil levým zpětným zrcátkem,“ popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský s tím, že ženu odvezla sanitka do liberecké nemocnice.

Řidič či řidička sice nejprve zastavil, ale poté šlápl na plyn a ujel ve směru k železničnímu přejezdu na Minkovice.

Kdo by měl jakékoli informace o zmiňované dopravní nehodě nebo se nacházel na uvedené komunikaci v době dopravní nehody, nechť se ozve ať již prostřednictvím bezplatné linky tísňového volání 158, na telefonním čísle 974 466 570 nebo přímo na Dopravním inspektorátu v Liberci.

„Žádáme také případné svědky, kteří zaregistrovali osobní vozidlo s poškozeným levým zpětným zrcátkem, k jehož poškození došlo právě v době, kdy se dopravní nehoda stala, případně znají-li majitele či osobu řidiče, která takovéto vozidlo vlastní či jej mohla řídit kolem 21 hodiny z Višňové ve směru na Minkovice, aby tyto informace policistům předali,“ dodal mluvčí.

Policisté také nevylučují možnost, že řidič mohl například navštívit fotbalové utkání, které se ten odehrálo v nedaleké Višňové.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky Policie ČR, nehoda, svědci, Frýdlant, Minkovice, Višňová, dopravní nehoda, Krajská nemocnice Liberec, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají auto s rozbitým zrcátkem. Jeho řidič srazil ženu a ujel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.