Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policie hledá svědky: Řidič autobusu se měl prudce rozjet, žena upadla a zranila se

Dopravní policisté řeší nehodu, ke které došlo 12. května okolo desáté hodiny dopoledne na zastávce u liberecké ZOO. Řidič autobusu se tam měl prudce rozjet a seniorka, která právě nastoupila, upadla a zranila se. Policie by uvítala svědky nehody.

„Dle prvotních informací se měl údajně řidič autobusu značky Sor při rozjíždění ze zastávky u ZOO ve směru do centra města neadekvátně prudce rozjet, aniž by se cestující, která právě přistoupila, stihla bezpečně posadit. Následně došlo k jejímu pádu na podlahu,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Podle ní se žena lehce zranila. „Řidič autobusu okamžitě ženě přivolal Zdravotnickou záchrannou službu, kdy ji sanitní vozidlo převezlo na ošetření do Krajské nemocnice Liberec,“ dodala mluvčí.

Dopravní policisté se v souvislosti s pádem cestující v autobuse obracejí na případné svědky události, zejména z řad cestujících, kteří by mohli důležitými informacemi přispět k objektivnímu posouzení této dopravní nehody.

„Informace je možné policistům předávat prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo na tel. číslech Dopravního inspektorátu policie Liberec 974 466 577 nebo 974 466 251,“ uzavřela Šrýtrová.

Autoři | Foto

Štítky policie, nehoda, autobus, vyšetřování, řidič autobusu, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky: Řidič autobusu se měl prudce rozjet, žena upadla a zranila se  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.