Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kvůli agresivnímu řidiči musel prudce brzdit a havaroval. Viník ujel, policie ho hledá

K dopravní nehodě se zraněním došlo ve středu ráno na silnici 13 u Bílého Kostela. Agresivní řidič tam nebezpečně předjížděl, další auto muselo prudce brzdit a havarovalo. Viník ale od nehody ujel. Policie po něm pátrá a uvítá i svědectví od lidí, kteří celý incident viděli.

Asi v 8.15 jel neznámý řidič po silnici I. třídy číslo 13 ve směru od Liberce na Děčín v pravém jízdním pruhu. U obce Bílý Kostel nad Nisou, v místech levotočivé zatáčky na počátku čtyřproudé komunikace údajně začal přejíždět do levého jízdního pruhu, kde měl ohrozit jedoucí osobní motorové vozidlo Škoda Octavia.

„Řidič Škodovky, aby zabránil střetu s neznámým vozidlem začal intenzivně brzdit, přičemž vjel vlevo, kde levou přední částí vozidla narazil do ocelových svodidel. Neznámý řidič, aniž by učinil vhodná opatření, která mu ukládá zákon, z místa nehody odjel,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Při nehodě utrpěl řidič Octavie lehké zranění, se kterým jej z místa nehody převezlo vozidlo Zdravotnické záchranné služby na ošetření do Krajské nemocnice Liberec.

Dopravní policisté nyní pátrají po neznámém řidiči - druhém účastníkovi dopravní nehody. „V souvislosti s tím se zároveň obracíme na případné svědky události, kteří si něčeho všimli a mohli by tak přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje, aby informace sdělili policistům prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec na 974 466 251,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, nehoda, pátrání, Bílý Kostel, Liberec, Škoda Octavia, ŠKODA AUTO a.s., Děčín, Bílý Kostel nad Nisou, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kvůli agresivnímu řidiči musel prudce brzdit a havaroval. Viník ujel, policie ho hledá  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.