Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Smutné osudy některých lidí. Bezdomovec a drogově závislá žena

S psychicky narušenými jedinci se na Českolipsku musí potýkat nejen městští strážníci. Lidí, kteří svým jednáním narušují okolí, bohužel přibývá.

O bezdomovci, který nekontrolovaně řval a hulákal, jsme psali tady. Tento člověk se svěřil strážcům zákona, až když byl v klidu. Prý ho příšerně bolí zuby a nikomu přeci neubližuje. O nějaké sebereflexi pak nemůže být řeč, neboť bezdomovec si vůbec neuvědomoval, jaké důsledky má jeho nestandartní chování na okolí.

V dalším smutném příběhu figuruje devětadvacetiletá žena. Ta ležela polonahá na chodníku před železničním viaduktem v Mánesově ulici. „Po oznámení vyjeli strážníci na místo, kde našli ženu sedět jenom v tričku a kalhotkách. Nekomunikovala a jen zírala před sebe. Byla pod vlivem psychotropníh látek a rodina této ženy se obávala jejího návratu,“ poznamenala mluvčí Městské policie České Lípy Eva Vlastníková. Dotyčná pod vlivem návykových látek měla sklony k agresivitě. „Žena se pustila do boje se zdravotníky i policisty. Škrábala, kousala a oháněla se, jak jen mohla. Skončila v poutech a následně byla převezena do psychiatrické léčebny,“ dodala mluvčí.

Foto Městská policie Česká Lípa

Štítky Česká Lípa, Městská policie, okres Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Smutné osudy některých lidí. Bezdomovec a drogově závislá žena  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.