Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Razie v rýnovické věznici. Hledají se drogy, zbraně nebo mobily

Od brzkého rána probíhá v rýnovické věznici v Jablonci zásah Generální inspekce bezpečnostních sborů a Vězeňské služby. Ve věznici, odkud byl z doživotního trestu propuštěn Jiří Kajínek, se hledají drogy, zbraně nebo mobilní telefony. Na případ jako první upozornila TV Nova.

„Mohu prozradit, že tu probíhá bezpečnostní akce,“ řekla mluvčí Vězeňské služby Petra Kučerová.

Zásah je podle ní zaměřen na psychotropní látky a nepovolené předměty. Vězeňská služba na zásahu spolupracuje s GIBS. „V tuto chvíli jsou zahájeny úkony trestního řízení,“ podotkl mluvčí GIBS Ivo Mitáček.

Podle něj ale akce stále probíhá. „Aktuálně je celý případ ve fázi prověřování,“ dodal mluvčí, podle kterého zde GIBS vyšetřuje, zda do případu není zapleten někdo ze zaměstnanců.

Rýnovická věznice patří k nejpřísnějším u nás. Svůj trest si tu odpykával například David Berdych nebo Jiří Kajínek, který loni dostal od prezidenta Zemana milost.

Autoři | Foto Věznice Rýnovice

Štítky věznice, Rýnovice, Jablonec, razie, GIBS, Vězeňská služba, drogy, Vězeňská služba České republiky, Jiří Kajínek, TV Nova, Petra Kučerová, Ivo Mitáček, Miloš Zeman, David Berdych

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Razie v rýnovické věznici. Hledají se drogy, zbraně nebo mobily  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.