Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Chtěl skočit z hráze liberecké přehrady, policisté mu to rozmluvili

V pátek 1. června se libereckým kriminalistům podařilo přemluvit muže, který chtěl spáchat sebevraždu skokem z liberecké přehradní hráze, aby si svůj záměr rozmyslel.

Před desátou hodinou se v pátek 1. června rozezněl telefon na Integrovaném operačním středisku v Liberci. Muž, který byl zřejmě psychicky na dně, policistům sdělil, že hodlá skoncovat se životem, a to skokem z liberecké hráze.

Policisté na nic nečekali a okamžitě zalarmovali hlídky v blízkém okolí. „Relaci zaslechla také hlídka neuniformovaných kriminalistů, kteří se shodou okolností nacházeli nedaleko,“ sdělil tiskový mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Ve velmi krátkém čase se jim podařilo dostat na místo, kde za zábradlím stál devětatřicetiletý Liberečan, který se chystal dobrovolně ukončit svůj život.

Díky duchapřítomnému jednání obou zkušených kriminalistů, se podařilo muže přesvědčit, aby upustil od svého zkratkovitého jednání. „Muž kriminalisty uposlechl a za jejich pomoci překonal zábradlí přehrady,“ dodat Robovský.

Muž zklamaný životem posléze opustil místo za doprovodu zdravotníků.

Foto Dominik Svoboda

Štítky přehrada, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chtěl skočit z hráze liberecké přehrady, policisté mu to rozmluvili  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.