Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Ztracenou ženu se podařilo vypátrat. Nyní je v péči lékařů

Odešla od známých a od té doby se pohřešovala. Dvaašedesátiletá žena zmizela ve středu po sedmnácté hodině. Pak se sice ještě dvakrát telefonicky ohlásila, ale hovory byly zmatené a žena nestihla říct, kde je. V noci po ní pátral i policejní vrtulník, podařilo se ji najít až ve čtvrtek dopoledne.

Pohřešování ohlásila dcera zmizelé včera ve 22.30. „Žena se jí telefonicky ozvala ve středu 6. června před 20.00 hodinou a sdělila jí, že se nachází na nějaké louce, potom telefon vypnula. V té době byla zdravotně indisponovaná. V nočních hodinách ji proto hledal vrtulník s termovizí, který propátrával louky i lesní terén v okolí Držkova,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Krátké telefonní spojení se podařilo s touto ženou navázat ve čtvrtek po 5. hodině ranní, ale než se však stačila vyjádřit k místu, kde se právě nachází, opět hovor ukončila.

Ženu se nakonec podařilo vypátrat ve čtvrtek dopoledne v katastru obce Držkov. „Nyní se nachází v péči lékařů,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky pohřešování, Policie ČR, Tanvald, Držkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ztracenou ženu se podařilo vypátrat. Nyní je v péči lékařů  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.