Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Během noci ukradli tři škodovky. Duo recidivistů už je za mřížemi

Jediná noc stačila dvojici zlodějů k tomu, aby ukradli rovnou tři škodovky. Jednu si převezli na jiné místo, další se jim ale nepodařilo nastartovat. Se třetí pak zmizeli. Osudný se jim ale stal návrat pro první z ukradených aut, čekali tam na ně totiž kriminalisté ze speciálního týmu.

První auto ukradli na jednom libereckém sídlišti a odjeli s ním na další sídliště, kde si ji chtěli schovat. Tam se pak vloupali do dalšího auta, s ním se jim ale nepodařilo odjet. A tak se vloupali do další škodovky, se kterou už zmizeli.

O pár dní později se rozhodli, že zjistí, jak je na tom první ukradené auto. „Kriminalisté z Autotýmu Krajského ředitelství policie Libereckého kraje byli připraveni a automobil bedlivě sledovali. Věděli již o předchozí návštěvě pachatelů a čekali jen na to, až se na místo činu vrátí,“ řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

A to se také stalo. Jednoho z pachatelů kriminalisté zadrželi přímo na místě, druhého hned o den později. Policejní komisař zahájil trestní stíhání obou obviněných mužů. Oba nyní mohou ve vězení strávit až pět let.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky škodovky, krádež, zloději, Liberec, Autotým, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během noci ukradli tři škodovky. Duo recidivistů už je za mřížemi  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.