Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Při návratu z večírku usnula na Fügnerce. Okradl ji sedmnáctiletý mladík

Policisté dopadli pachatele krádeže, ke které došlo 12. května ve tři hodiny ráno na dopravním terminálu na Fügnerce. Šestatřicetiletá žena se zrovna vracela z večírku a usnula, čehož využil zloděj, který ji okradl.

Žena měla u sebe malé psaníčko na řemínku. Když přijel autobus, probrala se, nastoupila a dojela až na konečnou. Když pak šla domů, všimla si, že je něco špatně. Psaníčko bylo pryč, zbyl jen řemínek.

„Zloděj, který ji v noci okradl, ji takto připravil o občanský průkaz, platební kartu a 2 000 korun. Policisté nyní zjistili, u koho všechny věci skončily. Společensky unavené ženy si v inkriminovanou noc "všiml" sedmnáctiletý mladík, který pak řemínky malé kabelky uřízl a zbytek si i s obsahem ponechal. Ani ji přitom nevzbudil,“ řekla policejní mluvčí Ivana Baláková.

Další škodu pak navýšilo i to, že používal bezkontaktní kartu, utratil 130 korun.

„V této souvislosti si již převzal záznam o sdělení podezření ze spáchání trestných činů krádeže a neoprávněného opatření, padělání na pozměnění platebního prostředku,“ dodala mluvčí.

Z krádeže ho usvědčily kamerové záběry z městského kamerového systému i z bezpečnostních kamer v obchodech, kde nakupoval. Soud ho může v této souvislosti poslat do vězení až na tři roky.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky Policie ČR, krádež, Fügnerova, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při návratu z večírku usnula na Fügnerce. Okradl ji sedmnáctiletý mladík  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.