Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

V kempu u singltreku zloděj ukradl kolo za čtyřicet tisíc. Přeštípl zámek

Výlet na singltrek se pro majitele drahého horského kola značky Specialized změnil v nepříjemný zážitek. O kolo totiž přišel, a to přesto, že ho měl řádně připevněné zámkem. Policie po kole i zloději pátrá a hledá i případné svědky krádeže.

Kolo za 43 tisíc zmizelo z kempu v Novém Městě pod Smrkem v noci na neděli. „Smutný majitel i přesto, že kolo připevnil a zabezpečil zámkem, zjistil v ranních hodinách, že kolo není na svém místě. Přeštípnutý zámek byl důkazem, že zájem o kolo projevil ještě někdo další,“ řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání přečinu krádež, za což pachateli v případe dopadení a odsouzení může hrozit trest odnětí svobody až na dvě léta.

„Kdokoli z návštěvníků singltreku nebo ubytovaných osob v campu v ulici Plovárenská v Novém Městě pod Smrkem, zaznamenal pohyb osob či jednotlivců, kteří se svítivě žlutým pánským kolem Specialized Camber jakkoli manipuloval či se na něm pohyboval nad ránem, v době od půlnoci do půl šesté ráno v neděli 17. června, nechť tyto informace sdělí policistům prostřednictvím tísňové linky 158 nebo přímo na obvodním oddělení policie v Novém Městě pod Smrkem,“ dodal mluvčí.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky patrání, policie, kolo, specialized, Nové Město, singltrek, zámek, Nové Město pod Smrkem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V kempu u singltreku zloděj ukradl kolo za čtyřicet tisíc. Přeštípl zámek  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.