Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Kradl trička, koblihu snědl přímo v obchodě. Mladík stihl čtyři krádeže v pěti dnech

Za pouhých pět dní stihl v obchodech v libereckých obchodech osmnáctiletý mladík čtyři krádeže. Ve třech případech kradl značková trička, v tom posledním ukradl koblihu za desetikorunu, kterou hned v obchodě celou snědl.

Všechno začalo minulý čtvrtek v jednom z obchodních center, kde v obchodě se sportovním zbožím ukradl triko za pět set. Triko si nejprve strčil do batohu, pak do mikiny. Jenže si ho nakonec všimla ochranka, která ho zadržela.

O den později si opět vybral obchod se sportovním oblečením, tentokrát v jiném centru. „Během několika okamžiků vložil do batohu pět triček renomované sportovní značky v hodnotě přes čtyři tisíce korun. I s nákladem se pokusil projít prostorem pokladen. Bez zaplacení. I v tomto případě jej zadrželi pečliví a všímaví pracovníci ostrahy,“ popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

V pondělí si pak v obchodě v centru města vybral vestu. „Po pečlivé úvaze si vhodný kus konfekce v hodnotě téměř pět set korun, vložil do s sebou přineseného batohu. Jeho jednání však opět sledovali pracovníci ostrahy,“ popsal mluvčí.

Poslední krádež se trochu vymyká. Mladík totiž v obchodě s potravinami ukradl koblihu za deset korun a celou si ji nacpal do pusy. Ani to mu ale neprošlo a ochranka ho opět zadržela.

Celková škoda je 5200 korun. „Policisté mu ve zkráceném přípravném trestním řízení, po sloučení případů, sdělili podezření ze spáchání přečinu krádež, za což mu v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta,“ uzavřel Robovský.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky Policice, krádež, trička, kobliha, Liberec, obchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kradl trička, koblihu snědl přímo v obchodě. Mladík stihl čtyři krádeže v pěti dnech  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.