Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Exekuce a vyhození z bytu. Opilý muž chtěl skočit pod vlak

Městští strážníci zakročili při pokusu o sebevraždu opilého muže, který se rozhodl skoncovat se životem. Na zastávku Stružnice v České Lípě je zavolal pracovník Českých drah.

„Muž se choval divně a na zastávce Střelnice ho málem srazil vlak. Poprvé se mu sebevražda nepovedla, ale jeho psychický stav se také nezlepšil,“ popsala mluvčí strážníků Eva Vlastníková.

Třiačtyřicetiletý muž si sedl do kolejiště a čekal, až ho srazí vlak, strážníci ho silou odtáhli na nástupiště. „Z muže byl cítit alkohol, a navíc opakoval, že pod vlak stejně skočí,“ dodala mluvčí.

V tu chvíli se ale začal blížit vlak, což u muže vyvolalo další stres, začal se celý klepat a vzpírat. Bylo evidentní, že se snaží svůj čin dokonat. „Strážníci ho strhli na lavičku a připoutali ho, neboť v tu chvíli byl nebezpečný zejména sám sobě. Ve spolupráci s operačním strážníkem přivolali lékaře rychlé záchranné služby,“ popsala Vlastníková.

Podle ní byl muž i nadále velmi rozrušený. Strážníkům údajně řekl, že má milionovou exekuci a že ho rodina vyhodila z bytu. Už dvě noci je prý bezdomovec. „Dechová zkouška prokázala 2,55 promile alkoholu v dechu. Pak si muže převzali do své péče lékaři a policisté,“ uzavřela mluvčí.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky sebevrah, Stružnice, exekuce, strážníci, Městská policie, České dráhy, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Exekuce a vyhození z bytu. Opilý muž chtěl skočit pod vlak  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.