Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Srazilo ji auto, hodinu ležela v příkopu u nákupní zóny. Řidič od nehody ujel

K dopravní nehodě došlo v sobotu večer v nákupní zóně v Sousedské ulici. Neznámý řidič tam srazil ženu, která šla po kraji silnice mezi kruhovými objezdy. Jenže místo toho, aby zastavil, tak ujel. Zraněná žena pak v příkopu ležela téměř hodinu.

Nehoda se stala asi v 19:40, ve směru jízdy od letiště směrem k průtahu Liberce. „Ke střetu došlo v místech mírné levotočivé zatáčky mezi kruhovými objezdy nezjištěnou částí vozidla, kdy chodkyně šla po komunikaci ve směru ke kruhovému objezdu,“ řekla mluvčí policie Lenka Dvořáková.

Podle ní náraz odhodil ženu do příkopu, kde zůstala skoro hodinu. Až asi v půl deváté ji tam našli kolemjdoucí. Nakonec ale vyvázla z lehčími zraněními.

Dopravní policisté se nyní obrací na případné svědky události, ozvat se mohou na linku 158, nebo přímo dopravním policistům na telefonní číslo 974 466 570. „Veškeré takto získané informace mohou policistům přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto

Štítky policie, nehoda, Globus, Liberec, Sousedská, kruhový objezd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Srazilo ji auto, hodinu ležela v příkopu u nákupní zóny. Řidič od nehody ujel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.