Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hledají se svědci nehody na příjezdu do Liberce. Řidič havaroval, mohlo tam být i druhé auto

Už kolem páté hodiny ráno došlo v pátek na příjezdu do Liberce od Chrastavy na silnici číslo 35 k dopravní nehodě. Policisté hledají svědky a také pravděpodobného druhého účastníka, který u nehody byl ale nezastavil.

Řidič, který havaroval, ale podle policistů jel nejspíš velmi rychle. „Pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost svým schopnostem a vlastnostem vozidla, v pravotočivé zatáčce vyjel s vozidlem vlevo, kde levou částí vozidla narazil do ocelových svodidel. Vozidlo se v důsledku střetu dále otočilo a došlo k dalšímu nárazu, tentokrát pravou stranou vozidla do středových svodidel,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Ani to ale podle ní nebyl konec, auto bylo od svodidel odmrštěno vpravo, kde přední částí narazilo i do svodidel po pravé straně vozovky.

Pozitivní byla zkouška na alkohol, řidič nadýchal přes půl promile.

Policisté hledají svědky nehody, kteří ji mohli vidět. Přihlásit se mohou policistům prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec na číslech 974 466 570 nebo 974 466 251.

„Jakékoliv informace k této nehodě mohou policistům přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje a ustanovení druhého účastníka dopravní nehody,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, nehoda, svědci, Chrastava, alkohol, havárie, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledají se svědci nehody na příjezdu do Liberce. Řidič havaroval, mohlo tam být i druhé auto  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.