Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Psi pokousali ženu a následně pronásledovali cyklistu

Policisté zasahovali u útoků dvou psů v Dubnici. Psi plemen německý ovčák a rotvajler zde zaútočili na člověka a to hned dvakrát. Poprvé si za svůj terč vybrali ženu, podruhé projíždějícího cyklistu.

„Na tísňovou linku byly ohlášeny dva útoky psů. K prvnímu incidentu došlo v ulici U Pískovny, ke druhému u garáží nedaleko Ploučnice,“ uvedla Eva Vlastníková, tisková mluvčí Městské policie Česká Lípa. Žena si z útoku odnesla drobné zranění (na snímku). 

Při příjezdu hlídky na místo se policisté rozdělili a každý se vydal za jedním ze psů. Rotvajler pokračoval v pronásledování cyklisty, německý ovčák se potuloval v blízkosti řeky.

Německého ovčáka odchytl strážník ve vodě. Rozvajlera zastavil vlastní majitel, který se tou dobou po zvířatech již sháněl. „Muži psi údajně utekli, zatímco krmil hospodářská zvířata,“ dodala Vlastníková. Na vydání předložil očkovací průkazy obou psů. Českolipští policisté se budou případem nadále zabývat. Majitel zvířat se nyní bude zodpovídat z porušení zákona proti týrání zvířat.

Foto pixabay.com, Městská policie Česká Lípa

Štítky psi, útok, napadení, odchyt, pokousání, krimi, Česká Lípa, cyklista, pes, německý ovčák, Dubnica, Ploučnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Psi pokousali ženu a následně pronásledovali cyklistu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.